Sophia Wollersheim, kes eelmine aasta osales Saksamaa džunglisaates, plaanib juba uut operatsiooni roiete eemaldamiseks. 30-aastane naine on enda välimuse muutmiseks juba korduvalt noa all käinud, mistõttu isegi tema austajad paluvad tal lõpetada. Naise pihaümbermõõt on vaid 47 sentimeetrit. Siiski arvab naine, et ta võiks minna veelgi kaugemale.

Love my new outfit. 😍 Don't missed today the TV Show @rtl_exclusiv 😘

A post shared by Sophia Vegas (@officialsophiavegas) on Oct 29, 2017 at 9:46am PDT

Naine postitab enda sotsiaalmeedia kontodele pilte, mille juures küsimused, kas tema piht võiks olla veel peenikesem, naine tegi Instagramis selle jaoks isegi küsitluse, milles aga 79 protsenti vastanutest otsustas ei kasuks.

Ilmselt see aga poptähest reality-staari otsust ei kõiguta ning naine laseb taas endal mõne ribi eemaldada. Naine on varasemalt käinud kolm korda rinnaoperatsioonil ning lasknud neli korda oma nina lõigata. Ribide eemaldamiseks sõitis ta eelmisel korral suisa USA-sse, kuna Saksamaal on selline protseduur ohtlikkuse tõttu keelatud.

Wollersheim ise oli aga operatsioonist sillas ning poosetas Facebooki piltidel, kirjutades juurde, kui väga ta enda uut keha armastab. Naine sai enda sõnul inspiratsiooni oma iidolitelt ehk Cherilt ja Brigitte Bardot-lt, kes on ka väidetavalt lasknud peenema piha nimel roideid eemaldada.