Ivana tahab välja näha nagu inimesest seksinukk ja ta sellele kokku kulutanud 87 000 naela. 26-aastane kaunis naine on lasknud kohendada oma nina viiel korral, rindu kolmel korral ja lisaks on kirurginuga käinud üle ta kulmudest, lõuast ja kõrvalestadest. Ivana sõnul on tema eeskujudeks surnud pornostaarid nagu näiteks Lolo Ferrari, kellel oli väidetavalt maailma suurimad rinnad.

Ivana enda sõnul oli ta varem inetu. “Mehed vältisid mind. Ma olin nende jaoks lihtsalt kena, aga mitte kunagi ilus,” sõnab naine.

Nüüd on piitsutajaleedi elu aga oluliselt muutunud. Tal on Instagramis konto, millel on 96 000 jälgijat, ta saab palju tähelepanu ja enda sõnul naeravad teised naised tema välimuse üle, öeldes, et Ivana näeb välja nagu seksinukk. Selle peale ütleb Ivana tavaliselt, et jah, selline ta soovibki välja näha. “Mulle on sellised ütlused komplimendid,” lisab naine.

Ivana töötab juba seitse aastat järjest kahel korral nädalas piitsutajana. Põnev amet on Ivana sõnul piisavalt tulus, et ta on saanud iluoperatsioonide eest maksta. Küll aga pihib naine, et ees on ootamas veel neli operatsiooni. “Ma ei soovi sugugi tavaline olla. Ma rihin nukuliku välimuse ja perfektsuses poole,” ütles Ivana väljaandele Mirror.