“Erinevaid nii-öelda meelelahutuspaiku pole Tallinna kesklinnast keeruline leida ja nende olemasolu on avalik saladus. Ometi tekitavad soliidsete nimedega ettevõtted naaberäride omanikes meelehärmi,” sõnas “Fookuse” saatejuht Marian Võsumets.

“Prostitutsiooni vastu on keeruline võidelda, sest olukorrast teadvad isikud kardavad omakohut, “ lisas ta.

Prostitutsioon ja selle õiguslik reguleerimine saate teemana tekitab nii ühiskonnas üldiselt kui ka saate vaatajates kindlasti palju vastakaid arvamusi ja neist tulenevaid küsimusi,” lausus Tudeng TV tegevjuht Elisa Avik. “Sestap on meie otsesaate kodulehel avatud live-kommentaarium, kus kõik vaatajate poolt saatekülalistele esitatud küsimused vastuse saavad,” teatas Avik.

27. oktoobril kell 21.00 pakuvad arutelusaates “Fookus” prostitutsiooniärile lahendusi erineva taustaga inimesed, nende hulgas justiitsminister Andres Anvelt, Eesti elav hollandlane Jeroen van der Hoeven, Tallinna korrakaitsekomisjoni liige Toomas Viks ja Reformierakonna Noortekogu peasekretär Anti Haugas.

Saadet on võimalik vaadata otseülekandena aadressil tudeng.tv/fookus.

“Fookus” on veebitelevisiooni Tudeng TV arutelusaade, kus vaatajatel on ühiskonna tegelastele võimalik oma argumente esitada. Läbi kollektiivse dialoogi jõutakse probleemsete teemade tuumani ja võimalike lahendusteni.