„Kui erakonnas kasutatakse võimu ja üleolekut teiste vaigistamiseks, on see räpane ning näitab selle erakonna sisekultuuri,“ kommenteeris juhtumit lõimumise edendaja Sergei Metlev, „kahjuks on paljud erakonnad tõestanud, et inimesi sahtlisse panna ja sinna jätta on nende jaoks täiesti normaalne.“

Svet ise kommenteeris sisekäärimist tavapärase tagasilöögina ning väitis, et ei tunne end petetuna: „Noored ei saagi alati seda, mida soovivad. Igaüks peab tunnetama, kuidas on õige tema südametunnistuse järgi käituda, kuid olen juhtunust teinud omad otsused ja järeldused ning tulevikuks kindlasti üht-teist arvesse võtnud.“ Mida täpsemalt, jäi siinkohal kommentaarita.

Alates 26. märtsist on eetris Tudeng TV veebipõhine arutelusaade Fookus, kus kohtuvad aktiivsemad tudengid, poliitikud ja valdkondlikud eksperdid, tõstmaks esile noore generatsiooni julgeid mõtteid Eestile täna oluliste probleemide lahendamisel. Saates Fookus leiavad igal korral neli saatekülalist lahendusi päevakajalistele teemadele, mis kõnetaks eelkõige tudengeid ja noori.

Avasaate külalised olid Vabaühenduste Liidu EMSL kaasamise ekspert Urmo Kübar, Keskerakonna Noortekogu aseesimees Vladimir Svet, Isamaa ja Res Publica Liidu Noortekogu liige Ingrid Lepik ja MTÜ Avatud Vabariik juhatuse liige Sergei Metlev. Saatejuht on Marian Võsumets. Järgmine saade on eetris 9. aprillil ning keskendub kultuuritegelaste algatusele "Elamisväärne riik", mida kommenteerivad Liisa Pakosta, Siim Tuisk, Brit Kerbo ja Mihkel Lees.

Saade on nähtav SIIT!