Tallinna tudengite sügispäevade peakorraldaja Olger Tali sõnul on terve hooaja kestev tõsine piljardilahing vägagi oodatud sündmus. See, et stardipauk antakse tudengipäevadel on meeldiv lisaväärtus loodetavasti nii programmile kui sündmusele endale.

Võistlused toimuvad Tallinnas Tartu mnt 63 ja Tartus Riia tn 4, piljardiklubis Baribal. Registreerumine algav kell 17.30 ja kohale oodatakse registreeruma kuni 64 osalejat. Turniirid algavad kell 18 ning kestavad vastavalt vajadusele ja olenevalt mängijate arvust.

Mängitakse 8-palli reeglite järgi, vajadusel tutvustatakse mängureegleid ka kohapeal. Turniir toimub miinusringi süsteemiga — kui esimest korda kaotad, lähed miinusringi ja saad edasi mängida. Kui miinusringis piisavalt kaua vastu pead, on võimalik ringiga tagasi veeradnfinaalidesse jõuda. Alati mängitakse kolme võiduni v.a. finaalis, kus mängitakse vastavalt osalejate kokkuleppele, aga mitte rohkem kui viie võiduni.

Võistlustest saavad osa võtta EASL-i liikmesõppeasutuste ja teiste Eesti kõrgkoolide üliõpilased ning vilistlased, kes on lõpetanud õppeasutuse hiljemalt käimasolevale hooajale eelnenud õppeaastal. Enne turniirile registreerumist peab peakorraldajale (vajadusel) esitama kehtiva üliõpilaspileti või kooli poolt esitatud koopia diplomi või ametliku kirja üliõpilaseks olemise kohta.

Auhindadest on Baribal pannud välja 4x2h tasuta mänguaega, mis loositakse välja kõigi osalenute vahel. Lisaks veel üllatusi.

Võistlusi organiseerivad Eesti Akadeemiline Spordiliit koostöös Eesti Pooli Föderatsiooni ja Baribali Piljardispordikooliga.

Võistlusi sponsoreerivad Baribali Piljardispordikool, Liviko ja Saku õlletehas.

Lisainformatsioon Eesti Üliõpilaste Meistrivõistluste kohta Facebookis!