1. Rohkem aega tegeleda endale meeldivate asjadega. Kindlasti on sul omad ideed, mida sa järgneva päevaga peale hakkad, kuid kui sa ärkad varem, siis saad sa lisaks neile ideedele teha veel palju muud.

2. Kui sa käid tööl, siis pane tund aega äratus varasemaks ning sul ei ole seda tunnet, et töö alustab sinu päeva. See on lihtsalt sinu päeva osa.

3. Päev on pikem. Proovi ärgata kell 5 ning magama minna näiteks kell 10. Algul tundub see harjumatu, sest päev tundub meeletult pikk ning kell 2 on sul tunne nagu kell oleks 6. Sinu päev on pikem ning sa jõuad teha palju rohkem asju kui tavaliselt.

4. 3.00-6.00 on parim aeg mediteerimiseks. Kui sa ei tea, mis see on, siis uuri selle kohta. See ei ole rätsepistes istumine ja ümisemine nagu filmist oled näinud. See on tegevus, mis võib reaalselt muuta su elu, sest sina hakkad oma mõtteid juhtima, mitte mõtted ei juhi sind.

5. Hommik on parim aeg trenni tegemiseks. On läbi viidud uuringuid, mille tulemusena selgub, et varem ärkajad on aktiivsemad trenni tegemisel. Sa ei pea tegema midagi rasket. Mine lihtsalt jalutuskäigule koeraga või tee mõned jooksuringid kohalikus pargis.

6. Sa saad unustada ära väljendi "Mul ei ole aega". Kas sa ei jõua meilidele vastata? Vaadata filmi, mida tahaksid vaadata? Kas sul pole aega koristada? Kas sul pole aega oma hobidega tegeleda? Ärka varem ja sa jõuad seda kõike ning veel palju muudki.

7. Sul pole raskusi kooliajal ärkamisega. Ma oletan, et kooliajal pead sa ärkama 6-7 vahel. Mõnel kutsekooli õpilasel isegi veel hiljem. Aga hoolimata sellest, kui kaua me magada saame, tunneme end ikka endiselt väsinuna. Kui suvel harjuda varem ärkamisega, siis sügisest see enam probleeme ei valmista ning on loomulik osa su elust. Parim osa on see, et hiljem sa enam ei oskagi magada 12-ni või koguni kella 3-ni.

8. Hommikul jäävad asjad paremini meelde. Tegeled võõrkeele õppimise või millegi muuga, mis nõuab meeldejätmist? Hommik on selleks parim aeg!

9. Võimalus suhelda välismaalastest sõpradega. Kui sinul on kell 6, siis sinu austraallasest sõbral on kell 1 ning see on tõenäolisem suhtlemisaeg kui aeg, mil sinul on kell 9 õhtul.