Juulikuus algama pidanud tõsielusarja ideeks oli saata seltskond julgeid seikleijaid Siberisse, kus nende eesmärgiks on looduse kiuste ellu jääda. Saade meelitas tuhandeid huvilisi, sealhulgas ka eestlasi ning projekt, mida pidid taigas filmima 2000 telekaamerat, paistis igati toimivat. Kurioossest ettevõtmisest kirjutasid väljaanded üle maailma ning uudis saatest levis kulutulena, kuid paraku oli tegu vaid väljamõeldisega – seda kinnitab sarja kodulehel projekti eestvedaja, miljonärina tutvustatud Jevgeni Pjatkovski videotervituses.

Uskumatult nörritava teoga hakka saanud mees räägib videos täie rahuloluga, et kogu projekti mõte oli teha tasuta reklaami. Ta kinnitab, et kõik osalustasud ja piletid ostnud inimesed võivad oma raha tagasi saada ja kõik peaks justkui korras olema. Juba algusest peale uskumatult kõlanud projektile tõmmatakse nüüd lihtsalt kriips peale, sest nagu Pjatkovski ütleb, siis oli kogu ettevõtmine "feik", mille eesmärgiks oli lihtsalt mehe turundus- ja reklaamiärile hoog sisse saada. "Kes tahab saada minu käest välismaa ajakirjanike kontakte, siis kirjutage mulle, pakett maksab kõigest 10 000 rubla," müütab mees kõikide temaga üle ilma ühendust võtnud ajakirjanike kontakte.

"Game 2: Winter" Facebooki gruppi jõudis koguneda üle 4000 liikme ning sarja kodulehte külastati miljoneid kordi, pakkudes Pjatkovskile selgelt heameelt. Hoopis vastupidine on aga olukord nende jaoks, kes uskusid, et saade tõesti tuleb ning hakkasid juba tegema osalemiseks ka ettevalmistusi. Pahameelt väljendatakse sotsiaalmeedias häälekalt, kuid leidub ka neid, kes kogu olukorra välja naeravad.