Mõni aeg tagasi tähistati Kuuba revolutsiooni 60. aastapäeva. Peale revolutsiooni juhtis riiki Fidel Castro ja tegi seda ligi viis aastakümmet. Fidel suri 2016. aastal. Tema pereliikmete eluviis on aga maailmale alati tundunud pisut salapärane ja sellest pole nii palju teada.

Fideli 20-aastane lapselaps Tony on Instagramis küllaltki aktiivne, kuid siiani on ta suutnud hoida võrdlemisi madalat profiili. Miami Herald sai mõni aeg tagasi aga fotod Tony Castro uhkeldavast elustiilist.

Näiteks vaid mõned päevad enne 2018. aastat suundus Tony jõuludeks Madridi puhkama. Fotodelt on ka näha, kuidas Tony peesitab päikese käes ja naudib luksuslikul jahil imekaunist merevaadet.

Näib, et maailm on Tony jaoks valla ja ükski uks tema jaoks suletuks ei jää. Kui inimestel Kuubas on raske, siis Tony elu on kahtlemata nagu lill. Ta vurab oma uhke BMWga ringi, käib peenetes kohtades söömas, puhkamas ja võtab elust, mida võtta annab.

Twitteri-kasutaja Juan Gallardo arvates on praegune Kuuba president Miguel Diaz-Canel nagu mannekeen, kes lihtsalt vaatab pealt, kuidas inimesi represseeritakse, kuidas neil on nälg, neile valetatakse ja kuidas nende elu on nigel. Samas tekib Juanil küsimus – kes maksab kinni Tony Castro uhke ja luksusliku elustiili?