Norman on Tallinnas õppinud ja Keilast pärit noormees, kes elab hetkel Londonis ja ta kirjeldab oma uut filmiprojekti kui ambitsioonikat, kaasakiskuvat ja puudutavat draama-thriller-lühifilmi. "Kuigi filmi tegevus leiab aset lähitulevikus, kommenteerib meie lugu paljusid aktuaalseid probleeme nagu näiteks moraalsuse ja usalduse probleemid tänapäeva poliitlilisel maastikul ning immigratsioon," selgitab Norman Publikule.

Tiim koosneb tema sõnul paljudest andekatest filmitegijatest ja kunstnikest nii Eestist kui tervest maailmast. Võttepaikadeks valiti London ja selle ümbruse ning võtteajaks oli käesoleva aasta maikuu. "Film valmib oktoobris, pärast mida kavatseme selle saata paljudele suurtele rahvusvahelistele filmifestivalidele, et oma teost ja oskusi maailmaga jagada," kinnitab ta ning lisab, et tegi filmi finantseerimiseks ka Hooandjas kampaania ning filmile on plaanis lisada ka eestikeelsed subtiitrid.

Filmi süžee leiab aset maailmast pärast globaalset sõda ning keerleb heasüdamliku sõduri Landoni ümber, kes pole võimeline inimesi tulistama. Sõjakapten, kes teda selleks sunnib, leiab filmi jooksul tõe iseenda ja valitseva süsteemi kohta.