Sirge Bob: See soeng on tänapäeval natuke pikem, kui ta seda vanasti oli. Tavaliselt sirgendatakse ta juurtest sentimeetri kauguselt, et säilitada loomulikku kohevust.

Hobusesaba: Kõrge hobusesaba on muutunud tänavapildis igavaks ning see tuleks unustada — hoopis moodsama efekti saab, kui juuksed kinnitada kuklasse või siis teha hoopis küljepeale. Tänapäeval võiks ta olla vabam ja kohevam, kui ta seda vanasti oli.

Pixie: Sobib nii sile poisipea kui ka tänapäevane sakilisem ja sasipäisem versioon. Samuti annab noorusliku ja vinge looki püstised salgud. Mida väiksem ja armsam nägu, seda parem tulemus.

Laineline Bob: See soeng sobib praktiliselt kõigile! Värskem look jääb kui soeng algab lõuast ning lõpetab rangluus. Soeng vajab rohket stiliseerimist.

Laineline soeng: Mida tervemad ja läikivamad, seda parem!

Järkus soeng: Parim on versioon, mis on võimalikult sirge, võimalikult õhuke ja võimalikult stiliseeritud.

Lokkis juuksed: Lokkis juuksed peavad olema terved, läikivad ja pehmed. Parim tulemus on, kui nad algavad madalalt, sest siis ei teki puhvis looki.

Afro: Kõigil kellel on selleks võimalus, kasutage seda! Afro on olnud alati suur ja kohev ning on alati kadedaid pilke püüdnud. Tasuks proovida pisut nurgelisemat versiooni.

Pikad sirged juuksed: Mida kohevam ja järgulisem, seda parem! See tagab kerguse ja liikuvuse.

Krunnid: Mida lihtsam ja puhtam, seda uudsem. Kogu lihtsalt juuksed kuklasse ja keera siledasse krunni.

Vaata pildiseeriat Eva Longoria ja Victoria Beckhami moodsatest soengutest: