Mida selga panna?

“Mul ei ole midagi selga panna,” kurdab naine hommikul riidekapi ees. Aga ei olegi, kui kapist vaatavad vastu talvised kampsunid ja maatoonid. Muretse endale midagi kirgast, pöörast ja hommikune stressiannus jääb kordades väiksemaks!

Tallinna Kaubamaja avas uue ja täienenud Naistemaailma, kus on esindatud kõik kuumimad kevadetrendid.

Vaata galeriisid:

Loomulikult ei tohi unustada, et ka pesumood muutub pidevalt! Kui su ülerõivad on viimase hooaja omad, ei tohiks selle all olla igav ja päevinäinud pesukomplekt!

Vaata, millist kevadist pesu leiab Kaubamaja pesuvalikust!

Aksessuaarid seovad komplekti kokku!

Kauni komplekti juurest ei tohiks kunagi puududa sobivad aksessuaarid! Sel kevadel võivad aksessuaarid olla julgemad kui iial varem, kombineeri värve, tekstuure ja mustreid ja ära pelga sulgi! Üks selle kevade kuumimaid suundi on pastelltoon — kui sa ei taha pastelsesse riietudes lihavõttemuna meenutada, proovi pastelseid aksessuaare.

Kingad-kingad-kingad!

Kevadisi kingatrende tutvustatakse aktiivselt üle kogu maailma. Leidsime nii mõnegi galerii, mis kinnitab, et värvidest ja vallatustest sel aastal juba puudu ei jää!

Soeng korda!

Et kõik oleks täiuslik, peab ka soeng olema stiilne ja hoolitsetud. Jagasime oma lugejatega jaanuaris 2012. aasta kuumimaid soenguid. Tuletame neid nüüd, kevade hakul, teile meelde.

Jääge valvele! Järgmisel nädalal toob Naistekas teieni kuumimad küünelakitrendid.