1) Klipp "Valeri Kirss: Ma olen kõva mees" on Esto tv neljandast saatest, kus saatejuhid väisavad privaatpidusid ning sünnipäevi. Kõnealuses klipis külastavad Saan ja Tolk "Miss Estonia" afterpartyt, kus nad üritavad missidelt päkad rajalt maha libistada. Et seda teha, küsivad nad nõu missi-issilt Valeri Kirsilt, kes poiste manipuleeriva loba peale külma närvi kauaks ei säilita. Vaata videot (alates  SIIT!

2) Samuti sattus "Esto tv" 4. osas saadet juhtiva tandemi frivoolsete ning brutaalsete küsimuste rahe alla Eesti poppstaar Eda-Ines Etti, kellele tungiti sõna otseses mõttes voodisse, püksi ning garderoobi. Vaata, kuidas vastas Etti nendele "Miks kõik sinuga magada tahavad?", "Kas Tanelil on väike?" ja paljudele teistele küsimustele(alates 11. minutist) SIIT!

3) 2003. aasta valimistejärgses eufoorias said kokku kaks võitmatut jõudu - Esto TV tandem Rain Tolk ja Ken Saan ning Res Publica Äraostmatute bänd, kuhu kuulusid Indrek Raudne, Ken-Marti Vaher, Taavi Veskimägi ja Urmas Reinsalu. Vaata ja kuula seda legendaarset hümni, mis tol ööl üllitati: