Senine peatoimetaja Heidy Purga, kelle juhtimisel on toimetus töötanud alates 2004. aastast, jätkab Eesti Laulu juhi ja produtsendina ning uue ülesandena hakkab vastutama rahvusringhäälingu kõigi raadiote muusikapoliitika eest.

Kristo Rajasaare, kes tõi sügisest R2 eetrisse uue saate "Elu edetabelid", on enda sõnul jaamaga muul moel seotud olnud juba pikemat aega.

„Elus ei tehta just tihti ettepanekut juhtida oma lemmikraadiot. Läbi aastate on Raadio 2 olnud ka minu ettevõtmiste juures koostööpartnerina tähtsal kohal," ütles Rajasaare. Tema sõnul jääb Raadio 2 edaspidigi uue muusika maaletoojaks ja hooandjaks noortele Eesti artistidele. "R2 jätkab värske kodumaise muusika populariseerijana ja Eesti kõige olulisema muusikaraadiona," kinnitas uus peatoimetaja.

"Naastes oma senise töö juurde, et värskendada Raadio 2 programmi 2014. aastaks, kutsusin endale appi Kristo Rajasaare, kellega mul on varasemast ainult positiivsed kogemused olnud," rääkis Heidy Purga. "Nüüd on aga juhatus esitanud mulle uue väljakutse, mille otsustasin vastu võtta, ja mul on hea meel, et Raadio 2 jääb väga usaldusväärsetesse kätesse."

"Leian, et kui suur osa 2014. aasta plaanidest on juba ette tehtud, siis on ka aeg anda juhtimine üle uute ideedega tublile tegijale. Olen kindel, et Kristo viib Raadio 2 uuele tasandile. Minu side jaamaga ei kao, Raadio 2 jääb teise nurga alt minu vastutusvaldkonda ka edaspidi," selgitas Purga.

Heidy Purga uute väljakutsete hulka kuulub muusikapoliitika koordineerimine rahvusringhäälingu raadiojaamades. Ülesannete seas on ka eri platvormidel töötavate ERRi muusikaandmebaaside ühendamine ja töö kõigi jaamade helikujundustega. Heidy Purga jätkab muusika suurprojektide R2 Aastahitt ja Eesti Laul juhtimist.

Kristo Rajasaare on Raadio 2 peatoimetajana ametis alates 1. jaanuarist.