Lugejatel oli võimalus küsida armastatud ja seksika laulja Lauri Pihlapi käest fantaasiarikkaid küsimusi. Siin on küsimused ja Lauri vastused!

Milline on sinu ideaalnaine? Milline peaks naine välja nägema, et su tähelepanu püüda?
Ideaali tegelikult ei ole. Pole kindlaid reegleid, et peab olema
tingimata 175 cm pikk, blond, suure büstiga jne. Ilu on ümberringi palju ning vägagi erinevat. Mulle meeldib kui naine on enesekindel, hea huumorimeelega (see on mu jaoks äärmiselt tähtis!), hoolitsetud...

Kui sageli ja kus shoppad ning kui palju selleks aega kulub? Moekaid riideid on ju vaja?
Shoppamine ei ole minu meelistegevus. Ilmselgelt meeldivad mulle kenad riided, jalanõud jms, kuid poodlemine on väga tüütu tegevus, minu jaoks. Eks ikka igal aastaajal saab mõned korrad poodides ringi tuuseldatud. :)
Aega kulub tavaliselt selleks ikka tunde. Isegi kui tean, mida konkreetselt otsin ja soovin, võtab see ikkagi meeletult aega. Pean veel shoppamist harjutama! :)

Kas sulle meeldivad rohkem blondid või brünetid ? Ja kas sul on tüdruk?
Ei ole juuksevärvi suhtes eelistusi. Siiski pean ütlema, et on kuidagi
nii juhtunud, et aastate vältesl on silma hakanud eelkõige tumedate
juustega naisterahvad. Lihtsalt, on nii juhtunud. :)

Mida teed hommikuti esimesena?
Avan silmad, ajan ennast püsti, pesen une silmast ning joon klaasi vett.

Milles peitub sinu õnne valem?
Kui ma vaid teaks sellist valemit... Õnne on olnud elus suht vähe, aga kurta ka ei tohi. Tegelen lihtsalt asjadega, mis on minu jaoks kõige tähtsamad ning teen seda nii hästi kui suudan.

Kui vanalt esimest korda seksisid?
Elava fantaasiaga nagu ma olen, mõttes olin tegija juba 6 aastaselt!
Hahaaa!!! Ehk varemgi. Reaalsuses- 16.

Kas Sinuarust on Eestis paremad lauljad või välismaal?
Häid lauljaid ja muusikuid on terves maailmas kohutavalt palju. Ka siin, Eestis on häid tegijaid küllaga!

Millised naised sulle meeldivad?
Vaata küsimust nr. 1.

Mis tähtkujust sa oled?
Kalad.

Kas sõjas ja armastuses on kõik lubatud?
Mingisugused piirid on siiski olemas.

Millest sünnib sinu muusika? Kas kirjutad ise laulud ja sõnad? Kust saad inspiratsiooni?
Kirjutan oma muusika ise. Ka tekstid. Muusikakirjutamine on elamus omaette. Pole minu jaoks paremat tunnet, kui olen loo valmis saanud! Seda on raske kirjeldada, aga see rahulolu ja emotsioon on eriline. Samas, on ka keerulisemaid perioode, kui istun tühja paberi taga ning ei suuda miskit korda saata. Inspiratsioon on minu jaoks kõikjal. Tekste olen kirjutanud tuginedes nii enda kui ka näiteks lähedaste läbielatule. Kõlab kindlasti klisheena, aga ma ei ole loonud ühtegi pala, mille tekst oleks kirjutatud lihtsalt selleks, et meloodial oleks ka mingisugused sõnad. Minu jaoks on igas palas story ning emotsioonid ning kogemused. Iseenda jaoks on see väga tähtis- side looga on tugevam.

Mis on su lemmiktoit?
Kartulipuder, kotletid, hakklihakaste, kana, frikadellisupp, makaronid juustuga, lasanje, pizza... Nimekirja mahub veel mõndagi. Süüa mulle meeldib.

Mis sind võlub, tähelepanu köidab?
Alati köidab tähelepanu hea muusika, kena naisterahvas ja autoalarm!

Kus sa nii hästi tantsima õppisid?
Tänan komplimendi eest! Pole kunagi õppinud. Lihtsalt, teen mis suudan. Olen ennast loomulikult aastate jooksul pisut siin ja seal täiendanud, kuid professionaalset väljaõpet mul pole.

Kuidas näed ette oma tulevikku? Mis on su ambitsioonid?
Plaan on teha oma muusikat edasi ja pürgida ikka kõrgemale ja
kaugemale. Kui on võimalusi ennast teostada ka välismaal, siis teen seda kindlasti. Olen alati loonud muusikat selle mõttega, et muusika on rahvusvaheline suhtluskeel. Minu muusika on mõeldud kõikidele!

Milline oli su lapsepõlve halvim mälestus?
Lapsepõlv oli suhtkoht õnnelik! Halbu mälestusi nagu ei tulegi pähe...

Sa oled nii ilus! Kas oled ise pidanud ka mõne naise eest võitlema, või on nad kõik sul ise sabas jooksnud ja tahavad sind?
Ma tänan väga komplimendi eest! :) Vaeva on aja jooksul nähtud ikka. Vastupidiselt levinud arvamusele, ei jookse naisterahvad hordidena mul sabas. Ei ole täheldanud küll. :)

Mis on Su lemmik väljaskäimise koht Eestis?
Lahedaid lokaale on mitmeid. Lemmikut ei oskagi välja tuua.

Kes on su parim sõber? Kas oled tundnud ka kadedust tema poolt?
Mul on häid sõpru päris mitu ning väljas käime koos küll. Ma ei tea
aga, et keegi minu sõpradest mingil põhjusel mu peale kade oleks. Kunagi tegelikult üks sõber korraks oli. Toimus korvpalli viskevõistlus ning mina koos sõbraga osalesin. Panin asja kinni ning võitsin 2 uhket sportswear komplekti. Michael Jordani pildiga särgid, sokid, püksid, kleepsud jne. Sõber oli ikka päris närvis.

Mis on su nipid Eurovisiooni võitmiseks? Kuidas kavatsed Euroka võita?
Eurovisiooni võita? Kõigepealt tuleks ju võita kohalik Eesti Laul 2009, enne kui Eurovisioonile pääseb. Mulle ei meeldi tegelikult võitmisest ja kaotamisest rääkida. Püüan lihtsalt esineda nii hästi kui võimalik ja ise asjaga rahule jääda. Mul on hea lugu, hea tiim ümber ning oleme hakkamist täis! Tuleb mis tuleb!