Almer Jansu on väga mitmekülgne ja põnev tegelane, keda teatakse rohkem tantsuõpetajana ja joogatreenerina. Mees on avalikkust šokeerinud näiteks sellega, et töötas välja mobiilijooga! Lisaks on Almer Jansu kireks heliteraapia ja tänasel näituse avamisel kasutab ta muusika loomiseks idamaades väga hinnatud „laulvaid kausse”, nende mängimisel tekkivad helivibratsioonidel on lisaks imeilusale muusikale ka tervendav mõju.

Juba 15 aastat vett uurinud Masaru Emoto pildistab kiirfotograafia abil külmutatud vees tekkivaid kristalle. Ta tegi revolutsioonilise avastuse, et vesi kui äärmiselt hea ja kiire infokandja reageerib sellele suunatud sõnadele ja mõtetele.

Igal meie mõttel ja sõnal on jõud. Emoto leidis, et saastunud vees ning vees, millele on saadetud negatiivseid mõtteid ja sõnu, tekivad ebamäärased, ebasümmeetrilised ja tuhmid kujutised. Puhas allikavesi ning vesi, millele on öeldud või näidatud armastavaid sõnu, moodustab imekauneid, harmoonilisi ja säravad kristallistruktuure. Arvestades vee määra inimkehas, on seda ka oma tervise huvides oluline teada.

Näitus avatakse täna galeriis Aatrium (Harju tn 6) kell 17:30 ja oodatud on kõik huvilised. Näitus jääb Aatrium galeriis avatuks kuni 18. märtsini. Alates 10. aprillist liigub näitus kaheks nädalaks edasi Eesti Rahvusraamatukogu fuajeesse ja seejärel rändab aasta jooksul ringi mööda Eestimaad.