Eelmise aasta presidendi vastuvõtust jäi häirima üks asi. Kui riigi esimese kodaniku kätt suruval härral oli käevangus abikaasa, siis ütles tutvustaja lihtsalt: härra see ja see abikaasaga. Kui saatjadaam oli veel elukaaslase-seisuses, vääris ta nimepid

Eelmise aasta presidendi vastuvõtust jäi häirima üks asi. Kui riigi esimese kodaniku kätt suruval härral oli käevangus abikaasa, siis ütles tutvustaja lihtsalt: härra see ja see abikaasaga. Kui saatjadaam oli veel elukaaslase-seisuses, vääris ta nimepidi tutvustamist ja vahel suutsid kommentaatorid lisada isegi preili ametikoha. Nii et pärast abiellumist kaotab naine oma nime ja positsiooni?

Kuna presidendi vastuvõtt on eelkõige kleidiparaad, siis võib-olla tasuks meiegi riigitelevisioonil kaaluda mõne moeeksperdi kaasamist kommentaatorite ringi, nagu näiteks põhjanaabritel? Aga seniks parim ülevaade kaunimatest kleitidest järgmise nädala Kroonikas!

Tublidele meestele ja naistele, kes on saanud presidendilt kutse, soovin rõõmsat ja kartmatut meelt. Moekunstnikud kurdavad nimelt, et nende kliendid kardavad vabariigi aastapäeva nagu tuld. Et mis siis pärast jälle öeldakse ... Kroonika eelmise aasta kõige kriitilisem hinnang oli «jättis pingutatud mulje». Esinduspaaride väljanägemine on viimastel aastatel nii igavalt ilusaks läinud, et keegi võiks ennast lausa ohverdada ja end tordikaunistuseks kostümeerida. Muidu pole ju pärast millestki rääkida.

Elo Odres