“Fox Bros” ühe asutaja Priit Rebase sõnul kasvas tema huvist veini vastu välja uus ja põnev hobi: “Tore on teha midagi lihtsalt selle pärast, et see sulle väga meeldib. Veini tegemise rõõmu saab jagada ka teistega, see on asja juures eriti vahva. Vein on elav nagu inimenegi: kord näitab ta sulle oma üht ja kord teist palet ning see teebki veiniga tegelemise nii huvitavaks.“

“Fox Bros” on esimene eestlastele kuuluv viinamarjaistandus Tokaj’s, kust sel aastal jõuab Eestisse kaks kuiva ja kaks magusat valget veini. “Fox Bros” veinide puhul ei ole tegemist n.ö. “private label’iga”, kus tootja paneb mingile oma veinile lihtsalt tellija sildi peale. “Meie veinid on algusest lõpuni ise tehtud. Peale kümmet aastat Tokaj’s käimist ja nende veinidesse armumist, ostsime kahe aasta eest endale viinamarjaistandused ja nüüd on meil ka oma veinimaja. Veinide tegemise on enda peale võtnud meie hea sõber, piirkonna üks respekteeritumaid veinimeistreid härra Janos Arvay,“ selgitas Priit Rebane, kelle sõnul on “Fox Bros” veinide puhul tõesti tegemist 100% eestlaste oma veiniga.

“Hea veini tegemine sõltub kõige enam just viinamarjade kasvukohast ja taimede eest õigesti hoolitsemisest. Seejärel loomulikult ka marjadest veini tegemise kunstist. Me oleme väiketootjad ja teeme seda asja hingega, mitte suure kasumi saamiseks,” märkis Rebane. “Seetõttu korjame kogu saagi käsitsi ning teeme ka veini traditsiooniliselt ja ilma liigset tehnoloogiat kasutamata. Hea kelder ja korralik ungari tammevaat annavad aastasadadega äraproovitud tulemuse.”