Kohalik politsei leidis lapse Põhja-Indias asuvalt looduskaitsealalt ning teda hakati koheselt hüüdma Rudyard Kiplingu jutustuse "Džungliraamat" huntide poolt üles kasvatatud peategelase Mowgli järgi Mowgli-tüdrukuks, vahendab Daily Mail. Inspektor Suresh Yadav leidis lapse paar kuud tagasi Nepali piiri lähistel ringi patrullides ning hetkel pole teada, kuidas tüdruk metsa sattus ja kaua ta seal täpsemalt elanud oli.

"Tüdruk kartis meid hirmsasti, ei osanud rääkida ega meid korralikult ka kuulata. Teda ümbritsesid kolm ahvi. Tema kätel ja jalgadel olid haavad. Tal olid riided seljas, kuid need polnud eriti määrdunud. Paistab, et tema pere hülgas ta," jutustas inspektor Ram Avtar Singh. "Ta näis väga nõrk ja näljane. Andsime talle veidi süüa. Ta paistis äärmiselt õnnetu. Kui me poleks teda päästnud, oleksid teised loomad ta ilmselt ära söönud."

Arstid ütlevad, et tüdruk ei paista ühtegi keelt oskavat, ent ahvid on talle ilmselt õpetanud, et inimeste ees tuleb hirmu tunda. Talle on üritatud küll kahel jalal kõndimist õpetada, kuid meedikute sõnul eelistab ta siiski neljal jäsemel liikumist. Ta sööb ja kõnnib nagu loomad ning tahab inimeste eest ära joosta. Laps peab inimeste toitu ohtlikuks, sest metsikus looduses elades toitus ta oletuste kohaselt vaid taimedest, marjadest ja putukatest.