Alves vabandas saates kõigepealt oma rätsepa ees, kuna tema sõnul ei vaja ta enam nii tihti rätsepa teeneid. "Mul eemaldati neli roiet, ma saan nüüd oma pintsakunööbid vabalt kinni panna, ei ole enam kellegi abi vaja."

Saatejuht püüab vaatajaid hoiatada, et nüüd võib näha midagi võigast - nimelt võttis Inim-Ken eemaldatud roided saatesse kaasa ja näitas eemaldatud luid ka meeleldi televaatajatele.

Mees lohutab, et see ei ole midagi hullu. "Need on. Need on minu ribid," sõnas Ken ja püüdis saatejuhti veenda, et vaatepilt pole üldse mitte nii hull.

Alves sõnas, et tema eesmärgiks ei ole Inim-Keniks muutumine. "Mulle meeldib see, kuidas ma välja näen! Mulle meeldib välja paista! Ma ei ole kunagi kirurgi juures käinud selleks, et normaalne välja näha. Ma ei käinud samuti kunagi operatsioonidel selleks, et näha välja nagu Inim-Ken. Teie andsite mulle selle hüüdnime, see on okei," avaldas mees.

Roiete eemaldamise protseduuri mees televaatajatele ei soovita, kuna tegemist on tema sõnul siiski väga ohtliku operatsiooniga. "Ma olen ainukene mees maailmas, kellele selline asi on tehtud," tunnistas Alves.

Vaata lähemalt videost!