Oma koeraga Manchesteris asuvast kirikust möödunud Scott Elwood märkas surnuaias midagi äärmiselt ebatavalist. Mees lootis, et paarike laseb ennast publikust heidutada ja lõpetab sobimatu käitumise, kuid mehe hämmastuseks jätkus hauarüvetus täie hooga.

Elwood võttis välja oma telefoni ja asus paarikest jäädvustama karjudes neile samal ajal "räpased h****d", pärast seda viis ta salvestise politseisse. Videos võib näha, kuidas meesterahvas haukivi peal lebavat naist ennastunustavalt rahuldab.

Elwood sai veel ühe suure üllatuse osaliseks, nimelt pärast video laialdast levikut sotsiaalmeedias võttis temaga ühendust häbitu meesterahvas, kes oli oma teo üle ootamatult uhke.

Kolmekümnendates eluaastates mees kirjutas Elwoodile, et too võiks endale "elu hankida" ja "aeg-ajalt rohkem riske võtta".

"Ta oli nii uhke, et suutis lausa 45 minutit asjatada. Ma arvan, et ta on lihtsalt idioot. Selline tegevus kellegi haual on äärmiselt lugupidamatu. See on kohutav. Kui see oleks mõne mu tuttava haud olnud, siis oleks ma hoopis teisiti reageerinud. Ma oleks väga vihane olnud. Ma ei suuda ette kujutada, mida peaks tundma see perekond, kelle lähedase haual asjatati," ütles mees.

"Paljud lapsed mängivad selle kiriku juures peitust, õnneks ei olnud sellel päeval seal lapsi, see oleks kohutav olnud," oli Elwood hämmingus.

Videos olev mees tunnistas, et seksis hauakivil 45 minutit, kuid pikemalt ta oma teguviisi kommenteerima ei soostunud.

Tähelepanu, video ei ole sobilik vaatamiseks alla 18 aastastele!