Rahva Raamatust leiad nii noorematele koolilastele sobivad ranitsad kui ka juba vanematele mõeldud koolikotid, ranitsad, spordi- ja jalatsikotid.

Pinal on koolikoti süda

Noorematele õpilastele pinaleid valides tasub silmas pidada, et pinal oleks kvaliteetne, ülesehituselt vastupidav ning mitme kihiga. See tagab pliiatsite pikema eluaja ka siis, kui koolilapsel asjad käest maha kukkuma kipuvad. Vanematele kooliõpilastele sobivad ka väikesemad, õhemate seintega pinalid.

Siit nimekirjast leiad nii juba valmis komplekteeritud pinaleid (kus esimeseks klassiks vajalik sees) kui ka tühjasid pinalid, mille kokkupanek veel ees seisab.

Vihik on koolijütsi parim sõber

Olgu ta abijoontega ja laiade vahedega või hoopis mitut õppeainet mahutav sektsioonidega kaustik, koolikotist välja vihik ei jää. Parima valiku nutivihikuid, joonelisi, ruudulisi ja valgete lehtedega vihikuid ning kaustikuid leiad Rahva Raamatust. Siin on nii ökoloogilisest paberist tehtuid, rahvusmustritega kaunistatud kui ka päris klassikalisi vihikuid. Muusikatundide tarbeks leiad siit endale ka noodivihikud.

Jaga
Kommentaarid