Internetis on väga kiiresti levima hakanud video, kuidas Trump lennukile astub, kuid ootamatu tagant poolt puhuv tuulehoog lennutas ta juuksepahmaka taeva poole ja paljastas nii mõndagi põnevat.

Tõenäoliselt oli seekord presidendile liiga vähe juukselakki pähe lastud, seega sai tuulehoog tema soengust jagu ja paljastas kuklas võrdlemisi kiila laigu.

Ajakirjanik Ashley Feinberg postitas Twitterisse video ja kirjutas sinna juurde: "Tegelik Donald Trump. Pärast selle nägemist ei suuda sa seda enam unustada."

"Alguses ma ei uskunud, et see on päris. Aga vist on? Kujutage ette, milline ta soeng läbimärjana välja näeks," lisas naine.

USA skandaalse presidendi hirm oma juustest ilma jääda on maailmas laialt teadvustatud fakt. Trumpi arst teatas mõnda aega tagasi, et 71-aastane president võtab spetsiaalset ravimit, mis aitab tema juustel peas püsida.

Kuulduste järgi on Trumpil oma kuulsa soengu sättimiseks üsna keeruline rutiin. Mees kammib kõik juuksed oma peas ettepoole ja fikseerib need väga suure koguse juukselakiga.

Vaata videot allpool!