Tiit Made kaheosalise „Ooperimaailma“ puhul on tegemist mahuka teatmeteosega pea 1500-l leheküljel, kust leiab ka selliseid üllatusi, millest mul enne aimugi polnud,“ avaldab rinnas sinilille kandev kindralleitnant Riho Terras uues „Rahvas arvab“ videoklipis.

Teisipäeva, 21. aprilli õhtul, kell 17.30 esinevad Viru Keskuse Rahva Raamatus kogenud kaitseväelased ja veteranid brigaadikindral Meelis Kiili ja kolonelleitnant Riho Ühtegi.

Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili tutvustab Samuel P. Huntingtoni raamatut „Sõdur ja riik“, mis räägib sõjaväelase elukutsest moodsas lääne kultuuriruumis. Ning Eesti erioperatsioonide väejuhatuse ülem kolonelleitnant Riho Ühtegi räägib Abram N. Shulsky ja Gary J. Schmitti raamatust „Varjatud sõda”, mis avab luuremaailma. See on esimene eestikeelne teos, mis annab ülevaate luurest ja selle protsessidest, kattes kõiki luure valdkondi. Raamat aitab analüüsida ka käimasolevat

Samuti saab Rahva Raamatust osta veteranide toetussümboleid sinilillemärke, käepaelu ja kleepse ning annetada vigastatud veteranide toetuseks.

Neljapäeval, 23. aprillil jätkab Eesti Suurim raamatumüüja Rahva Raamat lilletemaatikaga, kinkides igale ostjale rahvusvahelise raamatu ja autoriõiguste päeva puhul tulipunase roosi!

Olete oodatud kuulama, küsima ja kaasa mõtlema!