"See oli alandav. Ma tundsin ennast nende pärast kohutava inimesena, ma ei teinud mitte midagi valesti," sõnas 24-aastane staar kohalikule väljaandele.

Selter oli lennujaamas American Airlines’i lendu oodanud üle kahe tunni. Lõpuks lennukisse pääsedes otsustas ta oma üleriided ära panna, selleks pidi ta istekohalt püsti tõusma.

Stjuuard märkas teda ja ütles talle üsna agressiivselt, et naine peaks oma kohale tagasi istuma. Videost on näha, kuidas sellele palvele järgneb karm sõnelus osapoolte vahel.

"Lennuk ei olnud õhku tõusmas. Ma palusin tal rahuneda. Aga tal oli ilmselgelt midagi minu vastu, ta oli nii vastik," kirjeldas naine juhtunut.

Pärast seda küsis stjuuard Selteri käest, et kas too tahab lennukist välja visatud saada. Naine vastas vihaselt ja sarkastiliselt "jah".

Stjuuard võttis staari sõnu tõsiselt ja rääkis piloodiga, kes omakorda kutsus politsei.

"Äkki tulid viis menti mu juurde. Mind sõna otseses mõttes rünnati," kurjustas Selter.

Politseinikud kiskusid Selteri ja ta õe lennuki pealt maha. Videos on näha, kuidas üks politseinik sõnab Selterile, et American Airlines on otsustaja ja nemad ei soovi staari oma lennukile. Selle peale puhkeb naine nutma.

"Ma ei kasuta seda lennufirmat enam kunagi. Ma olen varem ka näinud, kuidas mendid lennukile tulevad. Nad ei peaks inimesi välja viskama, kui midagi ohtlikku ei ole teoksil," tõdes Instagrami staar.

Lennufirma esindaja sõnas meediale, et Selteriga üritatakse kokkuleppele jõuda. "Selteril paluti eile tüli tõttu lennukist lahkuda. Me pakkusime talle tasuta hotelli ja transporti, kuid ta keeldus nendest."