Kui 2016. aasta kalendri teema olid naiste saavutused väljaspool moevaldkonda, modellideks naised alates sportlastest (Serena Williams) kuni koomikuteni (Amy Schumer).

Maailmakuulsa fotograafi Peter Lindberghi kaamera ees poseerisid tuleva aasta kalendri jaoks Nicole Kidman, Lupita Nyong'o, Uma Thurman, Jessica Chastain, Lea Seydoux, Robin Wright, Zhang Ziyi, Helen Mirren, Rooney Mara, Penelope Cruz, Julianne Moore, Charlotte Rampling, Alicia Vikander, Kate Winslet ja Moskva ülikooli professor Anastacia Ignatova.

"Pirelli kalender on alati olnud imeline meediainstrument," sõnas fotograaf Lindbergh ajakirjale Vogue. "On väga oluline, et tänapäeval enam ei pea naised selles enam paljast ihu näitama ega tundma survet oma keha eksponeerimisel, mis on vinge. Ilu on tänapäevases maailmas ärilistes huvides vägagi moonutatud nähtus. Inimesed arvavad, et ajakirjades ja reklaamides nähtu on tõelus, aga see on kõigest fototöötlus."

2017. aasta kalender on Pirelli jaoks 44. väljaanne ning pildistati üles Berliinis, Londonis, Los Angeleses, New Yorgis ja Le Touquet's.