New Yorgis tegutsev McGinness väljendab end mitmesuguste kanalite kaudu: joonistused, maalid, skulptuurid, trükised, raamatud, tooted ja installatsioonid. Üldtuntud märkide visuaalse keele ja kaasaegse sümboolika kasutamise poolest tuntud kunstnikku kiidetakse ikooni kauni kunsti staatusesse tõstmise eest. Tema töid on eksponeeritud muuseumides kõikjal üle maailma, sealhulgas New Yorgi MOMA-s, San Diego kaasaegse kunsti muuseumis, Hispaania MUSAC-is ja Jaapanis Misumi kollektsioonis.

McGinness ise tunnistab, et tema artistlike protsesside ja Hennessy konjakite loomise vahel on tugevad paralleelid: "Minu elementide, ühendite ja segude keel on kergesti rakendatav Hennessy viinamarjade, eaux-de-vie ja segude maailmas. Meie mõlema töö hõlmab loomingulise transformatsiooni protsessi…" Samuti väljendab see koostöö protsessiga seotud ühiseid väärtushinnanguid - valida hoolikalt ainulaadsed koostisained ja segada need kokku ainulaadsel ja elegantsel moel.
jooksul on Shepard Fairey kasutanud oma kunsti selleks, et suurendada teadlikkust talle hingelähedastest sotsiaalsetest ja poliitilistest teemadest. Ta soovib inimesi inspireerida, surumata neile peale oma arvamust.

Kõnelune keelekaste on alates septembrist müügil Selverites üle Eesti. Müügile tuleb vaid 1600 pudelit!