Popimatest erialadest, mis said Tallinna Ehituskooli kodulehe ja Facebooki külastajate abiga välja selgitatud, saad lugeda SIIT. Millised on aga võidud, mis kaasnevad Tallinna Ehituskoolis õppimisega?

Tallinna Ehituskooli õpilased toovad plussidena välja:

- et saab stippi,
- et saab sportida,
- et saab nii kutse kui keskhariduse,
- et õpetajad on oma ala meistrid,
- et saab osaleda rahvusvahelistel kutsemeistrivõistlustel,
- et saab õppida igas vanuses,
- et saab käia riigikaitselaagris,
- et läbi terve õppeaasta korraldatakse erinevaid ainenädalaid, mil loenguid käivad pidamas välisõpetajad alates muusikutest ja teadlastest lõpetades poliitikute ja sportlastega,
- et saab käia infomessidel ja erialamessidel,
- et välispraktikal saab käia välismaal: näiteks Maltal, Itaalias, Ungaris, Saksamaal, Soomes,
- et ettevõtetes praktikal olles võib palka saada ja tööandjaga kokkuleppele, et peale lõpetamist kohe oodataksegi tööle,
- et mida kõike veel!

Stipist, spordist ja kutsemeistrivõistlustest

Stipendiume ehk toetusi on Tallinna Ehituskoolis neli erinevat liiki: õppe- ehk põhitoetus, eritoetus, koolilõunatoetus ja sõidusoodustus.

Naljaga pooleks on nii mõnigi öelnud, et ehituskool on spordikallakuga kool. Mitmel alal käiakse võistlemas nii üle Eesti kui ka välismaal. Spordialade valik on lai: teatejooksud, korvpall, võrkpall, lauatennis, saalijalgpall, talispordialad, köievedu, rammumees, rannavõrkpall.

Oma ala parimad selgitatakse välja koolisisestel meistrivõistlustel KelluSkills. Sellele järgneb ülevabariigiline kutsemeistrivõistlus Noor Meister. Võitjad lähevad veel edasi — rahvusvahelistele võistlustele EuroSkills, mis toimuvad sel aastal Göteborgis 01.–03.12.2016.

TEK-i saab tulla õppima nii pärast põhikooli kui keskkooli. Kolme aastaga saab kutsekeskhariduse. Kui keskharidus juba varasemalt käes, on õppekavade kestus tulenevalt valitud erialast alates poolest aastast kuni kahe aastani.

Tule õppima Tallinna Ehituskooli, saad sellest kõigest osa!

Jaga
Kommentaarid