Süžee:
Noor andekas vormelisõitja Jimmy Bly
(Kip Pardue)
on kaotamas eneskindlust keset tippvõistluste hooaega. Et mitte kaotada väljasõidetud esikohta, kutsutakse appi endine maailmameister Joe Tanto
(Sylvester Stallone)
. Aastaid on see mees püüdnud unustada tehtud vigu, raisatud võimalusi, rääkimata ringrajal juhtunud õnnetusest, mis oleks äärepealt läinud maksma nii tema kui ka ta võistluskaaslase elu. Iga päev tuletavad Joele armid ja valu meelde aiataha läinud karjääri. Kuid kui vormelimeeskonna omanik Carl Henry
(Burt Reynolds)
pakub endisele meistrile võimalust pääseda oma vanasse ametisse, avaneb Joele haruldane võimalus tulla tagasi vormelimaailma.

Aga asja juures on konks… Ta peab aitama tulevikulootus Blye’d, kelle enesekindlus on kokkuvarisemas ja esimene koht käest lipsamas. Joe ainus võimalus uuesti võistelda on aidata Jimmy võidule.

Osades: Sylvester Stallone (“Võmmipesa”), Kip Pardue (“Titaanid“), Til Schweiger (“Knockin’ on Heaven’s Door”), Estella Warren (“Ahvide planeet“), Burt Reynolds (“Boogie Nights“), Gina Gershon (“Kahe/Võitlus“), Cristian de la Fuente (“Sea Devils“), Stacy Edwards (“Chicago Hope“) jpt.

Kestvus: 1 tund 56 minutit