Süžee:
Tegevus toimub 80ndate aastate keskel Camden College’is. Sean Bateman
(James Van Der Beek)
on “Ameerika psühhost” tuttava vaimuhaige ja psühhopaatliku Wall Streeti maakleri Patrick Batemani noorem vend.

Sean on narkodiiler ning võlgneb terve hunniku raha oma “kolleeg” Rupertile. Hoolimata sellest on ta kolledzi naispere hulgas väga populaarne ning “tüdruksõpru” on tal enam kui üks.

Lauren Hynde (Shannyn Sossamon) on aga süütumast süütum ning säästab end oma armastatud, kuid üli-pinnapealsele edevuskotile Victor Johnsonile (Kip Pardue). Laureni veidi kergemeelsem toanaaber Lara (Jessica Biel) on samuti Victorist sisse võetud. Biseksuaalne Paul Denton on aga omakorda pikka aega heitnud armunud pilke Mitchelli suunas.

Ehk teisisõnu - Sean on armunud Laurenisse, Paul armastab Seani ja käis kunagi Laureniga, Lauren on aga armunud Victorisse. Kõik nad proovivad oma osa saada võrgutamisreegleid kasutades, kuid alati ei pruugi see kõige paremini õnnestuda. Sellest kõigest kujuneb lõpuks välja palju ekstreemseid ja ettearvamatuid situatsioone.

Osades: James Van Der Beek (“Dawson’s Creek”), Shannyn Sossamon (“40 päeva ja 40 ööd”), Kip Pardue (“Titaanid”), Clifton Collins, Jr. (“Narkoäri”), Jessica Biel (“Seitsmes taevas”), Thomas Ian Nicholas (“Kuum pirukas”), Clare Kramer (“Las käia!”), Ian Somerhalder, Eric Stoltz (“Pulp Fiction”) jpt.

Kestvus: 1 tund 50 minutit

NB! Film on alla 14-aastastele keelatud!