Muuhulgas on auliikme staatuses kaks Rooma paavsti, legendaarne poliitik Nelson Mandela, näitestaar Whoopi Goldberg ja paljud teised nimekad tegelased.

Viimaste aastakümnete jooksul on auväärt seltskonda võetud Hollywoodi olümposelt näitleja ja koomik, 19 korda Oscarite gaalat juhtinud Bob Hope ja legendaarne kinolina "libanunn" Whoopi Goldberg.

Ka Püha Tool on väärikalt esindatud: paavst Johannes Paulus II ja praegune paavst Francis on mõlemad korvpallistaaride aunimekirjas.

Ka poliitika kõrged tegelased on Harlem Globtrottersi auliikmed. Nii on nimekirjas kangelaslik Lõuna-Aafrika võrdõiguste eest võitleja Nelson Mandela ja Vietnami sõja lõpetaja, USA kuulsaim välisminister läbi aegade Henry Kissinger.

Harlem Globetrotters on alates oma asutamisest 1929. aastal andnud üle 26 000 showmängu 122 riigis. Olles tunnustatud profikorvpalli meeskond paljude oma ala tippudega on globtrotterid ka suured showmehed, näidates igal oma etendusel mängutrikke, mida ükski tiim maailmas järgi teha ei suuda.

Vaata videost, kuidas korvaplliässad paavst Francisega kohtusid!