“Tšarterlennuk ostetakse ja tehakse poole miljoni krooniga ümber ekstra 50 Cent´i ja tema kaaskonna jaoks,“ ütles kontserdi peakorraldaja Juri Zhitin. Tema sõnul lendab staar alati ainult tšarterlennukiga.

Juuli lõpul annab 50 Cent ja G-Unit kontserdi Küprosel. Kontserdi lõppedes ootab superstaari Estonian Airi lennuk, mis viib tema ja 35-liikmelise meeskonna Tallinna lennujaama. Lennujaamas ootab artisti politseieskort, kes saadab teda Radisson SAS hotelli.

Lennuki ümberehitamine, lennureisi organiseerimine ja sellega kaasnevad kulud lähevad korraldajale maksma kahe miljoni krooni ringis.

Artisti peatuspaigaks on Radisson SAS hotell, kus on kinni pandud üks presidendisviit, lisaks seitse tavasviiti ja 28 kingsingle tuba. Hotelli vaatas superstaar üle interneti kodulehelt. Enam meeldis talle Radisson SAS hotelli jõusaal.

„Algselt nõudis 50 Cent viietärni hotelli, kuid sellist, mis 36 inimest korraga ära mahutab, Eestis ei ole,“ põhjendas Zhitin hotelli valikut. Tema sõnul on teisedki kuulsused Radissonis ööbinud ja rahule jäänud. “Ka president Bush ööbis seal ja jäi väga rahule.”

Kuulikindla räppari 50 Cent´i kontsert toimub Tallinnas uue ilmuva albumi “Curtis” Euroopa turnee raames. Album ilmub poelettidele algselt plaanitust nädal aega hiljem 11. septembril 2007 ning seda samaaegselt kogu maailmas.