ETV saade "Ringvaade" uuris muusikute töötausta ning selgitas välja, kus keegi töötab. Põhja-Tallinna lauljatar Maia Vahtramäe ametiks on näiteks olla sisustuskaupluses turundusjuht. "Hakkan suuri muudatusi läbi viima," lubab ta ning lisab juurde, et tegelikult on tegu alles värske ametiga, ning enne teenis ta raha spordiklubi administraatorina. "Elan küll ära esinemistest saadud rahast, aga ma tahan siin tööl käia," kinnitab kaunitar. "Ma eelistaksin teha mõlemat just iseenda pärast. Trenni üritan ka teha ja oma muusikat luua Põhja-Tallinnast eraldi seisvat. Kui aega ette planeerida, siis jõuab kõike," on ta veendunud.

Räppar Kenneth Rüütli askeldab Viru Keskuse Spordilandis ja teeb seda enda sõnul põhjusel, et tal on sportlik taust. "Olen tegelenud kergejõustikuga ja jalgpalli mänginud," kirjelda ta ning kinnitab veendunult, et muusiku palgast elaks vabalt ära. "Paljud küsivad, miks ma siin töötan ja ma vastan, et hoida pea puhas," paljastab ta. Kenneth tegeleb enda sõnul lisaks ka filmindusega ning plaanib teha varsti oma firma, mis saakski edaspidi tema päris tööks, mis ühendab hobi ja elatise teenimise.

Ainus bändiliige, kes lisatööd ei tee, on Jaanus Saks. "Ma pean bändi asju ajama ja manageerima, inimestega kohtuma ja esinemisi kokku leppima ja selle kõrvalt tööl käimiseks aega ilmselt poleks," põhjendab ta ja kinnitab, et praegu tasub selline elukorraldus ära, sest esinemisi on ühes kuus keskmiselt üle päeva ja suvi tõotab kalendri järgi olla hullumeelselt tihe. "Palju magamata öid on mõni nädal küll, aga isegi kui asi on päris hull, siis tuleb leida aeg pere jaoks," räägib Jaanus, kes on ühtlasi peatselt 2-aastaseks saava lapse uhke isa.