21. veebruaril pidi Tallinnas esinema oma stand-ups showga Russell Brand, ent isiklikel põhjustel katkestas mees oma tuuri ja pöördus tagasi kodumaale. Nagu nüüd paljastus, tabas Brandi ema taas rinnavähk, millega naine on kaua maadelnud ning poeg soovib perele toeks olla.

Gogol Bordello 26. märtsil toimuma pidanud esinemine Rock Cafes lükkua aga bändi põhiliikme käemurru tõttu edasi. Kontserdi uus kuupäev jääb korraldajate sõnul esialgse plaani järgi selle aasta kevadesse, ent pole veel täpselt teada.

11. märtsi hommikul teatati, et 30 Seconds To Marsi 20. märtsiks Saku Suurhalli planeeritud kontsert lükkub edasi 15. juulile, sest logilistiliselt ei ole kontsert Eestis märtsis võimalik.

11. märtsil selgus ka, et vaid nädal varem välja kuulutatud Rob Zombie esinemine Prita kloostri varemetes 9. juulil on tühistatud tema uue filmiprojekti ajakava vältimatute muudatuste tõttu.

Tundub, et eestlasi on tabanud halb kontserdiõnn, ent edasi lükatud esinemiste piletid kehtivad ka toimumisajal, tühistatute piletid ostetakse tagasi.

Rob Zombie piletite tagasiostu kohta tuleb info 13. märtsil ja on leitav fbi.ee lehelt. 30 Seconds to Marsi pileteid on võimalik tagasi müüa soovi korral kuni 31. märtsini Piletilevi müügipunktides. Gogol Bordello piletid kehtivad uuel seniteatamata kuupäeval - täpsemat infot tagasimüügi kohta leiab Ticketpro kodulehelt aadressilt www.ticketpro.ee. Russell Brandi Tallinna esinemise pileteid ostetakse tagasi veel 14. märtsini ning lisainfot leiab aadressidelt www.ticketpro.ee ja www.piletilevi.ee.