Los Angelesest pärit naistest koosneva bändi Warpaint muusikat iseloomustab unikaalne kooslus 90ndate mõjutustega indie rokist, trip-hopi, ambienti, post-pungi ja R&B elementidega. Reserveeritult, lausa peaaegu liiga ettevaatlikult esitab Warpaint oma loomingut, meloodilisi sosinaid ning sensuaalselt hüpnotiseerivaid rütme. Nende instrumentide käsitlemisoskus ja lavalolek teevad live-esinemistest suurepärased elamused, millele lisavad vürtsi spontaansed improvisatsioonid. Warpainti talent ei ole muusikaprofesssionaalide kõrvust mööda läinud – nende debüütalbumi miksis ja masterdas Red Hot Chili Peppersi endine kitarrist John Frusciante ning nende uuema muusika salvestamisel on kaasa löönud Radioheadi ja U2 produtsendid.

Klassikaline rokkbänd Rival Sons esitab võimsa kõlaga autentset rokkmuusikat. Long Beachi bänd loob ideaalse 70ndate peomeeleolu möirgavate kitarride, nurgeliste rütmide ja fantastiliste vokaalidega. Vägeva energia ja kirega kannab Rival Sons rock’n’rolli endaga kaasas igal pool kuhu läheb.

Urbanlik melanhoolia ei kõla kellegi esituses nii nagu Ghostpoeti ehk Briti vokalisti Obaro Ejimiwe. Oma muusikas kombineerib Ghostpoet alternatiivset hip-hopi alternatiivse rokiga, lisades jazzi ja souli elemente, 90ndate post-punk rütme ja post-hardcore elemente väikese trip-hopi lisandiga. 2011. aasta Mercury auhinna nominent on üks silmapaistvamaid Briti muusika eksperimenteerijaid – tema värskeim album Shedding Skin (2015) on saanud palju positiivset ja väljateenitud vastukaja. Ghostpoet oskab esinemistel publiku huvi algusest peale köita ega lase sel kuni lõpuni raugeda.

Positivus Festival toimub Salacgrivas, Lätis, 17.-19. juulil ning pakub suurepärast kooslust kvaliteetmuusikast ning metsikutest pidudest. Festivalil esinevad lisaks eelpoolmainitutele ka Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Placebo, Kasabian, St.Vincent, Basement Jaxx, Tom Odell, Jungle, Charli XCX, Lamb, Everything Everything, Fenech-Soler, Jack Garratt, Ewert and The Two Dragons, The Sound Poets, Kate Boy, King Gizzard & The Lizard Wizard, Triana Park, Max Jury ning Soak. Esinejatenimekiri täieneb peagi.

Festivali põhipartner on Lattelecom, toetavad Nordea ja Tuborg.

Piletid on saadaval Piletilevis ja Positivuse kodulehel www.positivusfestival.com. Festivalipassi hind on hetkel EUR 65.00, koos telkimisega EUR 71.00. Ühepäevapiletid on saadaval hinnaga EUR 35.00.