Äsja oma teise kauamängiva "Exile" välja andnud stiilne ning salapärane duo on Eesti publikut hullutanud varemgi. Nüüd on nad tagasi uue kava ning värske muusikaga.

Manchesterist pärit Hurts on indie-elektrogrupp, mille liikmeteks on laulja Theo Hutchcraft ja klahvpillimängija/kitarrist Adam Anderson. Olles eelnevalt nii mõneski bändis koos mänginud, otsustasid mehed 2009. aastal jätkata duona ning loovad nüüd 80ndatest inspireeritud popmuusikat. Debüütsingel "Wonderful Life" anti välja 2009. aastal. Esimene album "Happiness" ilmus 2010. aasta septembris - see jõudis kaheteistkümne Euroopa riigi müügiedetabelites esikümnesse ning albumilt võib lisaks hittidele "Wonderful Life", "Better Than Love" ja "Stay" leida ka dueti “Devotion” Kylie Minogue'ga. Albumi esitlustuuri kontserdid müüdi välja nii UK-s kui ka mujal Euroopas.

Märts 2013 tähistab Hurtsi jaoks teise stuudioalbumi ilmumist ning uue tuuri algust. "Exile" ilmus naistepäeval, 8. märtsil, ning on lühikese ajaga saanud palju positiivset vastukaja. Lisaks tavaversioonile on saadaval ka limiteeritud album, millelt leiab DVD "Hurts in Russia", mis kajastab Hurtsi meeskonna seiklusi Venemaal. Bändiliikmed tunnistavad, et teise albumi kirjutamiseks kulus rohkem aega ja pingutust kui esimese puhul, aga tulemusega on nad rahul. Esimene singel "Miracle" kõlas BBC Radio 1-s 4. jaanuaril.

Uue albumi esitlustuur jõuab Eestisse 3. novembril, mil Hurts astub üles Saku Suurhallis. Alates tänasest on kontserdipiletid müügil Piletilevi müügipunktides ning kodulehel. Esimesed 300 piletit lähevad müüki erihinnaga 28 eurot, pärast seda on hinnad vahemikus 28-66 eurot.