“Lendan ära Maalt, ärge mind äratage, näen und — armastusest …“ — need primadonna uue laulu sõnad on pealkirjaks lauljanna turneele.

Publikut ootab peegelseintega lavaruum, imelised ja üllatavad esinemiskostüümid. Alla Pugatšova esitab kontserdil 28 laulu.
Programmi esitledes ütles ta: “Kõige tähtsam unenägu on minu oma elu. Kui ma oma lauljateest alles unistasin, ei julgenud ma lootagi, et kõik kunagi ka tõelisuseks saab. Ma poleks arvanud, et vaatajaist kujuneb mu elu suurim armastus. Unenägu võib haihtuda, kui vaid elus kõik alles jääks. Suur tänu sulle, publik, et sa mul olemas oled!”

Venemaal ja Ukrainas juba alanud kontsertturnee piletite õnnelikud omanikud kinnitavad, et oodata on eriliselt head šõud. Pugatšova esinemine on väga kaasaegne ja sügavalt hingestatud. Lauljanna on vaatajaga siiras ja avameelne.
“Tunnen eelnevalt rõõmu sellest, et kohtun tuuril ka oma vanade sõpradega,” on Alla Pugatšova ise öelnud. “Võin öelda vaid üht: kava koosneb armastuslauludest — tuttavatest ja tundmatutest.”

“Vahel ei suuda esinejad dekoratsioonidega toime tulla, need isegi segavad esinejat. Pugatšoval on aga hämmastav omadus — ta suudab “lava kanda” nagu esinemiskostüümi,” ütles esietenduse eel lavakunstnik Boris Krasnov ja lisas: “Põhiline on õmmelda talle õige “kostüüm” ja anda väljapaistva laulja emotsioonidele õige ümbrus ja atmosfäär, et need saaks avalduda täies mahus. Tuleb saavutada see, et vaataja saaks sulgeda silmad ja lennata koos temaga, mitte isegi niivõrd koos tema laulu kuivõrd emotsiooniga. Projektis “Armastuse unenäod” kasutame ülikaasaegseid tehnilisi võtteid, ebatavalisi ja üllatavalt värvikaid dekoratsioone.”

Piletid tulevad müügile 3. septembril. Kõikidele, kes ostavad pääsme enne 10. septembrit, võidavad piletihinnas 15%.