Allan Vainola ütles, et pole nüüd juba paar aastat Vennaskonna liige olnud. "Ma lihtsalt ei jõudnud ajaliselt bändi tegevuses osaleda - oli palju tööd ja teisi muusikalisi projekte. See oligi toona lahkumise põhjuseks," lisas Vainola.

"Nüüdseks on aega natukene rohkem käes ja ka Vennaskonnal on ees põnevad ajad, millest veel ei tahaks rääkida".

1984. aastast tegutsev Vennaskond on üle elanud mitmeid koosseisu muutuseid, kuid bändi liider Tõnu Trubetsky on vankumatult olnud paigal veerandsada aastat. Vennaskonnas on 25 aasta jooksul mänginud märkimisväärne hulk muusikuid - näiteks Andrus Lomp (R.I.P), Mätas (R.I.P), Hindrek Heibre (R.I.P.), Teet Tibar, Mait Vaik, Jaan-Eik Tulve, Alar Aigro, Anti Pathique, Jüri Klyszejko, Rainis Kingu, Camille Camille ja paljud teised.

Vabaduse aateid ja armastust ülistav Vennaskond pole lihtsalt bänd, see on sõpruskond, nad on võitlejad kitarride ja trummidega. Tegemist on lausa sümboliga ilma milleta ei kujutaks Eesti muusikamaastikku ette. Vennaskond on oma tegutsemisaja jooksul ilmutanud 17 albumit, lisaks 4 filmi. Vennaskonna esimene kontsert leidis aset 23. oktoobril 1984. aastal Tallinna 40. keskkoolis.

Vennaskond on kasvatanud üles põlvkondi, tema tuultes on sõlmitud abielusid, eluaegseid sõprusi ja vannutud igavest truudust mustale lipule.

Ansamblit on välispagulusest naasmisest saadik rüütanud salapära ja müstiline oreool. Bänd on andnud kontserte Indias, Saksamaal, USAs, Prantsusmaal, Poolas, Rumeenias, Rootsis, Soomes jne. Vennaskond on ainus Eesti ansambel, kes on esinenud rockmuusika üsas - New Yorki CBGBs.