Tänasel päeval Tel Avivis tegutseva bändi moodustavad Jeruusalemmast pärit sõbrad Danny Finkentahl, Guy Cohavi, Adiel Goldman ja Yaniv Horovitz, kelle ühist muusikaloomingut inspireerivad 1970.-te lõpu New Yorki muusikaklubi CBGB ja UK post-punk skened, aga ka kaasaegne Tel Avivi muusika ning väidetavalt isegi mainitud linna niiskus. Kuigi Bucharesti muusikas kõlab lootusrikaste nootide kõrval ka lootusetus, on neil siiski piisavalt andunud fännid, et neile kõikjale järgneda.

Tartus Magasini tänav 5 asuvate Genialistide klubi ja Magasini Tänava Suvila programmijuht Jaan Kroon rõõmustab, et isegi keset suve on võimalik Tartus rahva ette tuua rahvusvaheliselt kõrgetasemelisi artiste. "Bucharest ei tule meile just lähedalt ja oli õnne, et nad nõustusid enne festivali veel ka Suvilas esinema. Sel suvel on Bucharest kahtlemata tuntuim välisartist meie väliprogrammis."

Juhul kui ilmataat peaks vingerpussi mängima, pakub Kultuurikvartalis varju Genialistide klubi (Magasini 5). Magasini Tänava Suvila on aga klubi juures suvekuudel kultuurset linnapuhkust võimaldav vabaõhuala.