Laulan Sinule on valitud Tallinna kontserdi soojendajaks artisti enda poolt. «Korraldajate ülesanne oli maksimaalselt lihtsaks tehtud», - räägib kontserdi korraldava BDG Musicu tegevjuht Eva Palm. «Meie postkasti saabus Ariel Pink’s Haunted Graffiti tuurimanageri e-mail, kus oli öeldud, et bändil on Eestis sõpru, keda nad meelsasti endaga koos esinemas näeksid. Nii saigi soojendusbänd paika».

Laulan Sinule on 2009. aastal süvaelektronmuusiku magamistoas alguse saanud psühhedeelilist eestikeelset techno sugemetega popmuusikat viljelev bänd. Käesoleval aastal ilmus nende esimene palju positiivseid arvustusi saanud album «Debüüt».

«Tere tulemast lahedate kontseptsioonide maale, kus plaate ei anna välja plaadifirmad ja lauldakse sinule. Lauldakse elust, armastusest, ilusatest tüdrukutest, acidist, pannkookidest, kilekottidest, porganditest ja väga paljudest muudest asjadest, mis jäävad päikesetõusu ja loojangu vahele», - kirjutas peale plaadi ilmumist Madis Nestor. «Muusikalise kompositsiooni autoriks Taavi Tulev, kes on oma süvaelektroonika kapist välja murdnud ja laseb analoogsüntekatel voolida ehedat elulist elektroonilist glamuursest (kindlasti keegi vihkab seda sõna) eestikeelset popmuusikat».

11. augustil esineb Laulan Sinule Rock Cafés, astudes lavale enne Ariel Pink's Haunted Graffiti esinemist. Taavi Tulevi sõnul on Ariel Pink's Haunted Graffiti suurepärane bänd mitte ainult plaadilt kuulates, vaid ka laval. «2009. aastal andsid nad Tallinnas üle kahetunnise laivi, mida ei nautinud vaid publik, vaid ka bänd ise. See oli nende tuuri ainus kontsert, mil neil õnnestus esitada nende kõiki palasid. Ehk juhtub säärane ime ka seekord», - avaldab Tulev lootust.

Ariel Pink's Haunted Graffiti esineb Tallinnas, Rock Cafés järgmisel neljapäeval, 11. augustil maailmatuurne raames.

Piletid Ariel Pink's Haunted Graffiti kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti ning kõigis Eesti Kontserdi kassades.