"Eks see oli ikka suur mafioosode aeg ja neid jagus igale poole. Mäletan üht Viljandi pubi, mis oli pisut ohtlik. Meile öeldi, et esinete ära, panete oma asjad kokku ja lähete ära ning ärge liigselt toimuvale tähele panu pöörake. Ja siis oli Tallinnas Palace'i hotellis teatus korrusel mingi üritus teatud seltskonnaga. Praegu ma tean, mis seltskond see võis olla, aga toona ma ei mõelnud sellele. Lihtsalt esinesin ära ja läksin minema," rääkis Astra.

Lugudega "Lend", "Lootus" ja "Aino" kuulsust kogunud Astra ja Kalle Kukk andsid kontserte üle Eesti. Astra sõnul polnud tavapäratu seegi, et ühesse õhtusse planeeritud mitme esinemise vahel eksiti teelt. "Kalle sõitis ja mina lugesin kaarti. Mõnikord jõudsime siis, kui rahvas oli juba peaaegu laiali läinud. Ükskord jõudsimegi siis, kui publikust olid ainult jäänused järel, aga nemad olid väga õnnelikud ja tegime oma esinemise ikkagi ära."

1997. aastal keskendus Kalle Kukk tantsumuusika tippu kerkinud Caaterile ning Astrast sai sooloartist. Ta rääkis saates, et ei mõelnud kuulsuse tipul uut produtsenti otsida. "Võib-olla on see minu mugavus olnud. Minu amet on olnud ikkagi muusikaõpetaja ja kuna laulmine oli minu hobi, siis nende esinemistega sai minu hing täidetud ja uusi väljundeid ma otsima ei hakanud."