Hetkeseisuga on avalikustatud pooled esinejad, kelle hulka kuuluvad ka brittide parim bluusilaulja ning veel mitmete auhindadega pärjatud Ian Seagal Inglismaalt ning Austraalia tunnustatuim bluusimees Ash Grunwald. Tänasest on Piletilevist võimalik soetada ka festivali passe.

Festivali korraldaja Indrek Ditmanni sõnul on seekordse festivali esinejate hulgas mitmeid sellise suurusjärgu tähti, kes üldjuhul võiksin üles astuda peaesineja staatuses. “Kuna tegemist on 20. juubelifestivaliga, siis oleme seadnud lati eriti kõrgele. Meie eesmärgiks on pakkuda võimalikult kõrgetasemelist ning mitmekesist programmi”, selgitas Ditmann.

Hetkeseisuga on festivali kodulehel väljas 12 artisti tutvustused ja muusikanäited. Kokku toimub festivali raames seitsmel laval ühtekokku üle 20 kontserdi ning ka kodulehekülje artistide-sektsioon täieneb pidevalt. Traditsiooniliste kodumaiste eriprojektide hulgast võib juba praegu esile tuua ansambli Compromise Blue 25. sünnipäeva puhul loodav galaprogramm, milles teevad kaasa paljud Eesti tipp-pillimehed ja solistid. Lisaks on juubeli puhul Haapsalus avatud näitus, toimuvad töötoad, öine jämm kultuurikeskuses, traditsiooniline akustiline kontsert vanas raudteejaamas ning veel palju muud.

Festivali Augustibluus korraldab LAG Muusikaagentuur koostöös Haapsalu Kultuurikeskusega. Viimastel aastatel on festivali külastanud ligemale 10 000 inimest. Augustibluus on saavutanud olulise positsiooni piirkonna bluusisündmuste hulgas, mille tõestuseks on ka fakt, et publiku hulgas on aasta – aastalt aina rohkem bluusituriste Põhjamaadest, Baltikumist ja Venemaalt.

Alates 1. aprillist on festivali passid müügil Piletilevi müügipunktides ning internetis. Aprillis kehtib festivali passidele soodushind. Lisainfot leiab festivali kodulehelt www.augustibluus.ee