Mõned nädalad tagasi andis Grace VanderWaal talendisaates nii võimsa etteaste, et seda hakati nimetama saate ajaloo üheks parimaks numbriks. Noor laululind ei teinud aga allahindlust ka poolfinaalis, jättes kohtunike suud taaskord ammuli.

Heidi Klumi õhkas, et Grace on nii ehe, Howie Mandel on veendnud, et tüdruk võib saate võita ning ilmselt tema suurim fänn on Simon Cowell, kes nimetas Grace'i muusikatööstuse järgmiseks generatsiooniks.

Kuna VanderWaali etteasted lähevad järjest paremaks, on ta asunud vallutama ka mitmete maailmakuulsate staaride sotsiaalmeediat ning kiidusõnu on jagunud nii Ashton Kutcheril, Justin Bieberil kui ka Reese Witherspoonil.

Hoolimata tohutust populaarsusest, ei soovi tüdruk diivaks muutuda: “Minu pere ja saate produtsendid on mind nii palju aidanud, et ma ei muutuks ärahellitatud jõmpsikaks,” rääkis Grace väljaandele HollyWood Life. Ettekujutus enda elust pärast talendisaadet on tal olemas, kuid samas on ta avatud pakkumistele, mis nii võidu kui ka kaotuse korral tema teele peaksid sattuma.

VanderWaal ütles, et on valmis naasma tavaelu juurde, kuid ka karjäär muusikaäris oleks talle meelt mööda. Värske talendi sõnul on ideed debüütalbumiks tal juba olemas, kuid kuna saade pole veel läbi, elab ta vaid päev korraga.

Grace’ile tagas koha finaalis järjekordne enda kirjutatud lugu nimega “Light the Sky” ja juba 13. septembril selgubki tema lõplik saatus.

Vaata Grace VanderWaali värskeimat etteastet — kas tõesti on piigal võit juba kotis?