Austraalia indie-elektroonika triot Cut Copy võib võrrelda Airi, Daft Punki või LCD Soundsystemiga, nende muusikas võib märgata 70-ndate ja 80-ndate raadiosinglitele omast poploo-tunnetust – segu vintage diskost, helgest indie’st ja süntpopist, mis läheb korda nii meloodilise popi kui tantsumuusika sõpradele.

Cut Copy sai alguse aastal 2001 produtsendi ja DJ Dan Whitfordi sooloprojektina. Bassimängija ja kitarrist Tim Hoey ja trummar Mitchell Scott debüteerisid bändi esimesel täispikal albumil „Bright Like Neon Love“, mis ilmus aastal 2004 ja jõudis aastaks 2006 ka rahvusvahelise läbimurdeni.

Cut Copy uue, 2011. aasta alguseks planeeritud albumi „Zonoscope“ lindistas bänd 6 kuu jooksul Melbourne’is renditud tehasehoones, materjali miksis Ben H. Allen, kes töötanud ka Animal Collective, Gnarls Barkley ja Deerhunter plaatide kallal.

„Algusest peale oli meil kindel visioon troopilistest ja hüpnootilistest jungle-saundidest, tahtsime uurida ja avastada transsi viivaid rütmikordusi ning taasleida läbi selle kogu Cut Copy helipildi,“ kommenteerib bändiliider Dan Whitford. „Zonoscope“ ilmub 7. Veebruaril 2011 ning värske albumi Euroopa-tuur toob bändi ka esimest korda Eestisse.