Teeme kohe alguses ühe asja selgeks. Lemon Fight, eesti keeles sidruni kaklus. Kust selline nimi ja on sel ka mingi tähendus?

Sidrunid meile meeldivad ja omavahel kaklemine ka. Lemon on meie pehmem ja feminiinsem pool, Fight on raskem ja testosteroonirikkam pool.

Kas kaklete muusikat tehes omavahel tihti?

Ikka kakleme. Kas teistmoodi on üldse võimalik muusikat teha?

Joosep on tuntud kunagisest pop-punk bändist Bedwetters, Ago on kaasa löönud mitmetes bändides ja Mihkel kuulus teismelisena raskemuusikat viljelevatesse kollektiividesse. Kas oskasite ette aimata, et ühel päeval loote elektroonilist muusikat?

Kuna meile kõigile meeldivad väga arvutid ja tehnoloogia, siis tegelikult oli seda juba varakult aimata, et tahame elektriga laetud muusikat ka kuidagi pidi viljeleda. Kui küsiksid 15-aastaste meie käest, et mis me Scooterist arvame, poleks vastus tõenäoliselt liiga positiivne. Ajad muutuvad, inimesed muutuvad, aga Scooter jääb.

Tegelete te igapäevaselt ainult muusikaga või mahub teie argipäeva ka muid tegemisi?

Me tegeleme igapäevaselt igast asjadega ja vahepeal natukene muusikaga ka.

Kas elektroonilise muusika skeenel tegutsedes käivad teiega kaasas mingid stereotüübid, mida lõhkuda püüate?

No tegelikult tümmiga on ses mõttes lihtsam, et kõik ju kuulavad salaja natuke tümmi.

Saate teha koostööd ükskõik millise Eesti muusikuga. Kelle valite ja miks?

Arvo Pärdiga, sest ta on elav legend. Ja nulbu on üle pika aja üks eesti artist, kelle mussi saab kuulata rohkem kui ainult mõned korrad. Hea poiss!

Mis on Lemon Fighti guilty pleasure (ingl. k salajanne lemmik – toim.) lugu?

DJ Raven “Sanatoorium“

Teil tuli kevadel välja lugu „Stronger“, mida on paari kuuga kogunud mitu miljonit kuulamist. Millal on oodata uut materjali ning kas on ka albumiplaane?

Kindlat plaani polegi. Lez go with the flow. (ingl. k lähme vooluga kaasa. – toim.)

Mida võib oodata Lemon Fighti ülesastumiselt Beach Grindil?

Energiat, millega võiks külmal talveperioodil kogu Ida-Euroopa ära kütta.

Elektriga laetud Lemon Fighti ülesastumist saab kuulda juba sel nädalavahetusel Pärnus, klubi Sunset, kus toimub 6.-7. juulil elektroonilise muusika sündmus Beach Grind.

Kahe päeva jooksul astuvad rannafestivali lavalaudadel üles ühtekokku 15 artisti, teiste seas Jauz (USA), Macky Gee (UK), kohalikud suurnimed Lemon Fight ja Wateva, trummi ja bassi pioneer Sound in Noise ja Soundcloudist kuulsaks saanud magamistoa-räppar Nublu.

Piiratud koguses ühe- ja kahepäevaseid pileteid ja VIP-pääsmeid on saadaval Ticketeri piletikeskkonnas.