Koos Birgiti ja Otiga astub lavale spetsiaalselt saate „Laulupealinn“ jaoks kokku tulnud Kohila segakoor, kooslaulmisest saadi aga nii positiivne laeng, et lahku minna enam ei raatsitud ning pakkumine esineda koos Birgiti ja Otiga võeti suure õhinaga vastu. Lauljaid saadab ansambel Swingers koosseisus:Mihkel Mattisen (klaver), Indrek Sarrap (kontrabass), Timo Vendt (saksofon, viiul) ja Kaspar Kalluste (trummid).

Muusikalise jõulugurmee moodustavad erinavate maade parimad jõululaulud läbi sajandite. Kuna ansambel Swingers on tuntud särtsakate live-etteastete poolest, siis tulevad esitusele vanadest tuttavatest jõululauludest ka ootamatud uued versioonid. Kuid armastatud jõululugude kõrval on ka uusi laule, muuhulgas tuleb esmaettekandele Mihkel Mattiseni tuliuus kooriteos, kus soleerivad nii Birgit kui Ott.

"Kuigi lugu ei räägi otseselt jõuludest, sobivad kahtlemata ilus muusika ja mõtted sisemisest rahust ning headusest ka jõuluaega," iseloomustas Mattisen laulu "Oma rahu". "Kuigi algselt kirjutasin loo ainult koorile, oli mul väga hea meel, kui Ott ja Birgit leidsid, et ka nemad tahaksid seda laulda ning tegin seade kohe ümber. Need kaks suurepärast häält annavad kahtlemata loole lisaväärtuse!".

Samuti kõlavad kontserdil ka “Laulupealinnast” inimestele armasaks saanud seaded lugudest "Ei saa mitte vaiki olla" Birgiti esituses ning samast saatest tuntud "Hallelujah" Oti esituses.

Kontserdid toimuvad:
23.12 – Tallinna Kaarli kirik kl 19
25.12 – Käru kirik kl 13
25.12 – Tartu Peetri kirik kl 19
26.12 – Hageri kirik kl 16 (lisakontsert)
26.12 - Hageri kirik kl 19 (välja müüdud)