"Juba väikese poisina laulsin Haljalas kirikukooris. Ma olen väga õnnelik, et elutee on mind viinud rockmuusikuna suurtele lavadele, kuid mul on ka suur rõõm tagasi kirikutesse pöörduda,“ kommenteeris Tanel Padar.
"Tallinna Poistekooriga olen ka varem esinenud, nad on väga professionaalse suhtumisega ja koostöö nendega on alati meeldiv olnud. Birgitiga ma varem duette laulnud ei ole ja päris ausalt - ma ei jõua oodata, mil temaga koos lavale astun,“ lisas Padar.

Birgit tunnistab, et tema jaoks on Tanel Padar üks parimaid Eesti meesartiste. „Mul on väga hea meel, et saan just koos Taneli ja poistekooriga esineda. Olen aastate jooksul koostööd teinud erinevate kooridega, kuid see on mulle esmakordne kogemus koos poistekooriga lavale astuda,“ ütles Birgit Õigemeel.

Birgitki laulis juba väikese tüdrukuna kirikukooris ning kirikutes laulmine on tema jaoks erilise tähendusega, kuid möödunud aastal jõuluplaadi salvestamise käigus avastas lauljatar ka kui väga ta tegelikult jõululaule armastab. Seekordki kõlavad juba tuntud jõululaulud koos teiste aastalõpu meeleollu sobivate lugudega.

Kontserdid toimuvad:
11.12 – Haljala kirik
12.12 – Tallinna Kaarli kirik
14.12 – Pärnu Eliisabeti kirik
15.12 - Viljandi Pauluse kirik
16.12 – Hageri kirik
17.12 - Tartu Jaani kirik
19.12 – Kuusalu kirik
23.12 – Tori Kirik