Fänne jagub nii Otile kui Birgitile. Niisamuti jagub kommentaarides ilusaid sõnu.
"Olen kaua hoogu võtnud, et tänada sind, Birgit, selle lühikese hetke eest pühapäeva õhtuti, mil ma saan sinu esinemist nautida. Kui kunagi sinu plaat ilmuks, olen esimene ostja! Eestis hetkel sinust paremat lauljat kahjuks pole," kirjutab lugeja, kes oma hääle kindlalt Birgitile kinkinud on.

"Minu arvates on Birgit vast isegi läbi aegade kõige atraktiivsem Eesti laulja ja ka kõige huvitavama lauluhäälega. Kujutan ette, et ka Tina Turneri laul "Simply The Best" kõlaks tema esituses võimsalt. On äärmiselt vale kritiseerida Birgitit - pole ühtegi Eesti lauljat kellel oleks midagigi talle vastu panna," arvab teine lugeja, kes 23-aastase Sangaste tüdruku lauluhäälest lummatud.

Oti austajad kirjutavad aga järgmist: "Sa oled väga hea laulja ja meie arvates ka superstaar, kel kõik paigas. Ehkki sa ei lähe laval hulluks, ei karga kaera-jaani, ikka pole Sa igav ega ettearvatav. Täname Sind nende meeldivate hetkede eest."

"Ott, oled algusest peale meie vaieldamatu lemmik olnud. Sulle on kõrgemalt poolt nii imeilus lauluhääl antud, et seda kuuldes tõusevad meil alati ihukarvad püsti. Ka inimesena oled kõrgeimal tasandil ja selle üle on meil väga hea meel. Oleksime tohutult õnnelikud sinusuguse superstaari üle ja loodame, et me häältest on abi."

Kallis lugeja, juba täna õhtul selgub, kas ihaldatud tiitli saab Ott Lepland või Birgit Varjun. Et õhtuni on veel aega, anna hääl oma lemmikule SIIN!