Rammstein on hästi tuntud oma suurejooneliste live-lavastuste poolest, mille põhielementideks on alati viimse detailini lihvitud püro- ja tule- ning valgusefektid, mastaapsed lavakonstruktsioonid, provokatiivsed lavakostüümid ning rammsteinilik muusika. Kuid lavashow keskel on alati need kuus bändiliiget — Till Lindemann, Flake Lorenz, Christoph Schneider, Paul Landers, Richard Z. Kruspe ja Oliver Riedel — see loovelement, mille ümber kõik ülejäänu pöörleb.

Muusikute endi sõnul leidub inimesi, kes arvavad, et nad on tõeliselt naljakad ning inimesi, kes arvavad just vastupidi, et nad on uskumatult tõsised. “Ehk siis see kõik keskendub isiklikul arvamusel. Usun, et meid tunnustatakse justkui peeglina — ükskõik mis nägemus või ettekujutus inimestel on, see peegeldub neile otse tagasi…”, ütles Paul Landers.

Kontserdil Tallinna lauluväljakul kõlasid Rammsteini kõige suuremad hitid, sealhulgas “Du hast”, “Links 2-3-4”, “Ich will”, “Sonne”, “Mein Herz brennt” jpt.

AJAKAVA:
16:00 väravad
19:00 Winny Puhh (est)
20:00 Mustasch (swe)
21:30 Rammstein (ger)
23:59 ürituse lõpp

Publik on Tallinna lauluväljakul kohal, et tuua selle suve ühe kõige võimsama kontserdi melu oma lugejateni nii sõnas kui ka pildis. Kui oled ka ise Tallinna lauluväljakule minemas ning sinu terav silm märkab miskit põnevat või õnnestub sul hoopis rokimeestega üks vinge selfi teha , siis saada meile oma klõpsud aadressil vihje@delfi.ee!