Viie edukalt tegutsetud aasta jooksul on muutusi läbinud nii bänd kui selle liikmed.

Paraku on mõned neist muutustest toonud kaasa olulisi lahknevusi muusikalistes eelistuses, mis mõistagi takistavad bändi arengut ühes, kõigile sobivas suunas.

Samuti on mitmed ansambli liikmed hõivatud oluliste kõrvalprojektidega, mis seavad küsimärgi alla võimaluse täielikuks pühendumiseks seatud eesmärkidele. Hiljutisel bändiliikmete koosviibimisel leiti ühiselt, et Brides in Bloom`i aeg on otsa saanud.

Samas veidi rõõmsamat tooni tehtud otsusele lisab teade, et valmis on saanud uus, Brides in Bloom’i viimane singel „Ta Tuli“.

“See on kummardus kõikidele ansambli fännidele, sõpradele ja toetajatele,” märgib bändi üks asutajatest Martti Leetsar ja lisab, et kavas on välja anda seniavaldatud lugudest ühtne kogumik, sest Brides in Bloom´i puhul on kujunenud heaks traditsiooniks plaatide defitsiit — praeguseks avaldatud kaks plaati „No Excuses“ ja „Love Criminal“ on viimse eksemplarini välja müüdud.

“Loodame jätta endist maha hea mälestuse paljudeks aastateks ja sealt ka mõte panna kogu materjal kokku ühele plaadile. Poelettidelt võib seda leida alates juunist,” lisab ta.

Et oma tegevusele väärikas punkt panna, toimub 2.mail Rock Cafes suurejooneline lahkumiskontsert, kus külalistena astuvad üles ka Brides in Bloom´i kauaaegne sõprusbänd Thief koos Evert Sundjaga ning noor Psychiatric Ward.

Uksed avatakse kell 21. Brides in Bloom alustab südaööl. Piletid hinnaga 125 krooni müügil Rock Cafes uste avamisest alates.

Viimased ülesastumised teeb Brides in Bloom Õllesummeril ja festivalil „Algab Suvi 2008“ Paides.