Faithless on kuulsust kogunud tantsulugudega „Insomnia“, „God is a DJ“ ja „We Come 1“. Karjääri jooksul on Faithless salvestanud kuus albumit ning müünud rohkem kui 12 miljonit heliplaati üle kogu maailma.

Bändi algkoosseisu kuulusid produtsendid Rollo ja Sister Bliss. Enne duo moodustumist oli Rollo produtseerinud remikse ka Björki, Simply Redi ja Pet Shop Boysi jaoks. Sister Bliss, keda alates viiendast eluaastast tänu ülivõimekale klaveri- ja viiulimänguoskusele imelapseks peeti, pöördus house-muusika usku 1987. aastal ning temast sai peagi üks parim UK house’i DJ.

Duo alustas küll muusika produtseerimist 1993. aastal, kuid Faithlessi neljaliikmeline koosseis moodustus lõplikult alles kaks aastat hiljem, kui bändiga liitusid vokalistid Jamie Catto ja Maxi Jazz.                                                                          

Maailmakuulsaks õnnestus Faithlessil saada 1996. aastal singlitega „Salva Mea“ (üks kuulatumaid tantsuhitte sel aastal), „Insomnia“ ja „Reverence“. Samal aastal ilmus ka bändi „Reverence“ nimeline debüütalbum. Peale albumi ilmumist nimetati Faithless paljude tuntud muusikaauhindade nominendiks, kaasa arvatud Euroopa Grammy parima rahvusvahelise tantsuansambli kandidaadiks.

Globaalset tunnustust andis Faithlessi debüütalbumile ka ansambli R.E.M solist Michael Stipe, nimetates „Reverence’i“ oma  aasta lemmikalbumiks.

Oma viimase stuudioalbumi „The Dance“ ilmutas Faithless 16. mail 2010. Bändiliikmed ise nimetavad seda oma kõige tantsulisemaks loominguks, mille läbi naastakse oma algsete juurte juurde. Inimmasse hullutav ning terviklik Faithlessi looming varieerub sümfoonilistest helidest kuni house’i, hip-hop’i ning klubimuusikani.

Suurejoonelise live-showga üles astuva Faithlessi kontserdi piletid tulevad müügile täna kell 12:00.

Osta pilet SIIT!